-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Musikalisk nallebjörn ”vitt brus

477,00 kr

Den här musikaliska nallen är speciellt utformad för att producera lugnande vitt brus, vilket är perfekt för att hjälpa spädbarn och barn att somna. Nallebjörnens mjuka plysch är behaglig att röra vid, och den lugnande musiken hjälper små barn att somna lugnt och stilla. Tryck försiktigt på björnens mage och det blir dämpad belysning och musik. Innehåller 62 lugnande sånger, syrsor, bäckar, fåglar, grodor och andra naturliga bakgrundssånger, du kommer att älska den!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En idealisk gåva

Letar du efter en unik och speciell present till en nyfödd bebis? Upptäck den musikaliska nallen ”white noise”! Den här förtjusande nallen har en inbyggd musikspelare som lugnar bebisar med mjukt vitt brus.

Söta drömmar

Den musikaliska nallebjörnen ”white noise” kommer garanterat att bli barnets favoritkompis. Den här nallen är tillverkad av mjuka och gosiga material och är mycket gosig. Och den inbyggda musikspelaren vaggar bebisar till sömns med mjukt vitt brus. Den musikaliska nallebjörnen med ”vitt brus” är den perfekta presenten till alla nya föräldrar och kommer garanterat att ge leenden och söta drömmar. Beställ din idag!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Taille

25 cm

Nombre de musique

62

Alimentation

2 x piles AA (non incluses)