-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Kirby får plysch

227,00 kr

Här är en liten rosa plysch av Kirby. Han är väldigt rolig med sitt långa hår som ett får. Men fortfarande väldigt mjuk. Och fortfarande med sitt jovialiska leende och sina stora blå ögon. En idealisk present till barn och fans. Hans lilla storlek och kedjan gör att han kan visas upp nästan överallt.

Kirby fårplysch är en söt liten Kirbyplysch i form av ett får. Den är mjuk att röra vid och perfekt för att gosa med. Kirby är en ikonisk karaktär från Nintendos videospel och hans äventyr är kända över hela världen. Kirby-fans kommer att bli förtjusta över att få gosa med den här bedårande lilla plyschan.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Kirby får plysch Videospel plysch Kirby plysch Material: Bomull

Kirby

Lägg till den vackra rosa Kirby-bollen (som suger upp allt för att bli starkare) i din samling av fans. Det är ganska ovanligt att se honom med sitt långa hår som här. Söt och mjuk, plyschan kommer att följa dig överallt. Kirby fårplysch är en söt och mjuk plyschleksak för barn. Kirby är en populär videospelskaraktär som älskas av barn. Plyschan är cirka 13 cm hög och är tillverkad av mjuka material så att barnen kan ta med sig den överallt.

Alla dina favoritfigurer i plysch

Upptäck alla våra Kirby-plyschdjur i butiken. Ditt barn brinner för detta videospel som har blivit ett riktigt modefenomen, ge honom en fantastisk present med en plysch av hans favoritspel Kirby.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Storlek

13cm