-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Kirby med Blå Nattmössa

227,00 kr

Älskar du Kirby? Ge då dina barn eller dig själv den här rosa miniplyschleksaken som kan fästas var som helst tack vare den gyllene kedjan på plyschan. Den här Kirby är riktigt söt med sin blå nattmössa, redo att sova med dig också.

Kirby är en bedårande liten videospelskaraktär som har vunnit fansens hjärtan över hela världen. Nu kan du få din egen plysch-Kirby med blå nattmössa! Den här Kirby-leksaken är tillverkad av mjuka och silkeslena material, vilket gör den perfekt att gosa med.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Kirby rosa plysch med blå nattmössa

Kirby

Utöka din fansamling med den här plyschleksaken med den berömda rosa bollen som suger upp allt. Den är söt och mjuk och kommer att följa dig överallt. Ha söta drömmar också.
Denna Kirby-plysch med blå nattmössa är perfekt för fans av den berömda videospelskaraktären! Kirby är en söt och älskvärd karaktär, och den här plyschan är en perfekt återspegling av det. Den är tillverkad av mjuka och gosiga material, vilket gör den idealisk att gosa med. Hans kompakta storlek gör honom lätt att ta med sig var som helst, och hans blå nattmössa ger honom ett bedårande utseende.

Alla dina favoritfigurer i plysch

Upptäck alla våra Kirby-plyschor i butiken. Ditt barn brinner för detta videospel som har blivit ett riktigt modefenomen, ge honom en fantastisk present med en plysch av hans favoritspel Kirby.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP

Storlek

8cm