-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Huggy Wuggy Skrämmande Orange och Grönt

284,00 kr

Upptäck vår skrämmande orange och gröna Huggy Wuggy plysch, en unik och skrämmande följeslagare för ditt barn!

Hon ser skrämmande ut med sin orange och gröna färg, sina utbuktande ögon och sina stora armar och ben. Men oroa dig inte, den är väldigt mjuk och gosig, perfekt för att gosa och trösta ditt barn, plyschan är tillverkad av högkvalitativa material som är hållbara och maskintvättbara.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
109525-c2395e.jpeg

En skrämmande varelse som kommer att glädja barnen!

Det här skrämmande plyschet från Huggy Wuggy är en skrämmande varelse som kommer att glädja barnen.
Hans orange och gröna färg ger honom ett unikt och skrämmande utseende, hans huvud är tillverkat av mjukt och fluffigt tyg och hans ögon är fulla av skadeglädje.
Han har söta öron och en mun full av vassa tänder, hans armar och ben är täckta av mjuk päls, och storleken på den här plyschan är perfekt för att hålla i famnen eller ställa på en hylla.
Barn kommer att älska dess form och läskiga utseende, den kommer att vara en bra följeslagare för deras lek och avkopplingstid.

Skrämmande och roligt på samma gång

Den kramiga plyschan är en skrämmande och rolig plysch på samma gång. Den har en silkesmjuk plyschkropp, men de svarta ögonen och den öppna munnen med vassa tänder ger den här plyschan en hotfull look.
Hans olycksbådande utseende gör honom till den perfekta följeslagaren för barn som älskar monster och skrämmande saker. Huggy Wuggy Scary Plush är ett utmärkt sätt att underhålla dina barn och hjälpa dem att lära sig hantera sina rädslor. Det är en unik och skrämmande plysch som kommer att glädja både unga och gamla.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

40cm

Matériau

Coton PP

Färg

Grön, Orange