-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Vändbar blågrön Among Us plysch

227,00 kr

Här är den blågröna vändbara plyschan Among Us, som är riktigt vacker! Den här plyschan kan ges som gåva till fans av spelet, som kommer att bli förtjusta över att återupptäcka hjältarna de spelar med!
och gul Among Us docka 32 cm

Är ditt barn ett fan av Among Us? Det är dags att ge dem sin favoritplysch! Denna vackra blågröna vändbara plysch har en mjuk och öm känsla. Den kommer att glädja både unga och gamla. Oavsett om du är ett fan eller ett proffs kommer den här Among Us-plyschan att passa alla.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Vändbar blågrön plysch bland oss videospel plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 15cm

Vändbar blågrön Among Us plysch

Den blågröna vändbara plyschan Among Us är så cool! Den är så vacker med sina vackra färger och den är dessutom väldigt mjuk! Vår blågröna vändbara Among Us-plysch är den ultimata presenten för Among Us-fans! Det här plyschet är en perfekt representation av karaktären i spelet, med sin söta rundade kropp, stora runda ögon och långa känsliga armar. Plyschan är tillverkad av mjukt tyg av hög kvalitet, vilket gör att den är extremt mjuk vid beröring. Den är också fylld med minnespärlor, vilket ger den en perfekt passform och gör den särskilt bekväm att leka med. Den unika vändbara designen gör att ditt barn kan välja mellan den blå och gröna färgen på karaktären, beroende på deras aktuella humör. Den här plyschleksaken är en fantastisk följeslagare för alla åldrar och passar perfekt för både unga och gamla. Den är också en utmärkt present för Among Us-fans!

Alla favoritkaraktärer från Among Us finns på vår webbplats

Upptäck vår samling av gosedjur från spelet Among Us, som är en världsomspännande succé! Här är en plysch som kommer att glädja fans av det här spelet!
Vändbar blågrön plysch Among Us videospelplysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 15 cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

15cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe