-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Among Us Vit

227,00 kr340,00 kr

Det här är den vita plyschan Among Us, som är så vacker! Men låt dig inte luras av den vackra färgen, som är en symbol för renhet, för den kan faktiskt vara en bedragare! Se upp!

Han är gjord av mjukt, fluffigt tyg och har ett tomt, skrämmande uttryck. Barn kan använda den som gosedjur, kudde eller helt enkelt som dekoration i sitt rum. Den vita plyschan Among Us är en fantastisk present till Among Us-fans!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
White Among Us plysch Videospel plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 10cm|20cm|30cm

Bland oss vit plysch

Den vita plyschan Among Us är så vacker! Det är väldigt mjukt och kommer att följa dig på alla dina underbara äventyr!
Den här plyschan Among Us är den perfekta presenten för alla fans av det berömda videospelet! Plyschan är tillverkad av högkvalitativa material och är väldigt mjuk att känna på. Den har exakta detaljer från spelet, inklusive den ikoniska rymddräkten och hjälmen. Plyschan är också väldigt gosig, vilket gör den till en fantastisk kramkompis. Den här plyschan är originell och kommer att bli den bästa vännen för alla barn som gillar spelet!

Alla favoritkaraktärer från Among Us finns på vår webbplats

Upptäck vår samling av gosedjur från spelet Among Us, som är en världsomspännande succé! Här är en plysch som kommer att glädja fans av det här spelet!

Vändbar blågrön plysch Among Us videospelplysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 15 cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe