-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Supersöt sovande Pikachu plyschpaket

737,00 kr

Kan du tänka dig att ha inte en utan två Pikachus? De mest kända och älskade Pokémon.

Du kan ta en som dekoration och en som ditt barn kan sova med.

Njut av det här paketet med 2 Pikachu-pluschies, de är så söta.

Ge dig själv och dina barn en fin present!

Det här förtjusande sovande Pikachu plyschpaketet är perfekt för Pokemon-fans och barn som älskar uppstoppade djur! Den här lilla Pikachu är tillverkad av kvalitet 100 % polyester för en lång livslängd. Måttet är 40 cm högt, den kan sitta eller ligga ner. Det är den perfekta följeslagaren för alla som älskar Pokemon!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Paket med supergulliga sovande Pikachu plysch Pokemon plysch Pikachu 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|40cm

Var och en får sin egen Pikachu

Det är en berömd plyschleksak i flera generationer och alla har drömt om att ha sin egen Pikachu. Missa inte detta fantastiska tillfälle att få din egen med detta supersöta sovande Pikachu 2-pack. Super Cute Sleeping Pikachu Plush Pack säljs i set om 2. De 2 plyschleksakerna är förpackade tillsammans med en dragkedja och en etikett. Kunderna kan välja sin egen stil och mängd.

Upptäck vår samling av Pokémon-leksaker i plysch

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!
Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

35cm, 40cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Matière

Coton