-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Pokémon Sylveon stor plysch

1.022,00 kr

Upptäck den stora Pokémon Sylveon plysch! Den här förtjusande plyschan är tillverkad i ett mjukt, kort material, perfekt för att mysa. Den kommer garanterat att göra ett stort intryck. Och med sitt söta ansikte och sina stora blå ögon kommer den stora Pokémon Sylveon-plyschan säkert att bli ditt barns nya favoritleksak. Beställ din i dag!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
96032-2b560b.jpeg

Gullig och gosig!

Letar du efter en stor, mjuk och gosig Pokémon-plysch? Pokémon Sylveon stor plysch är något för dig! Den här vackra Pokémon är tillverkad av kort, mjukt plysch och kommer att bli en succé för alla Pokémon-fans. Pokémon Sylveon plysch är perfekt för att gosa och leka med. Dess ljusa färger och bedårande egenskaper kommer garanterat att glädja alla fans, unga som gamla.

En av dina bästa allierade!

Letar du efter en stor, gosig Pokémon-kompis? Vi presenterar den stora Pokémon Sylveon plysch! Den här mjuka plyschan är perfekt för att mysa, och dess korta plyschmaterial kommer att tilltala alla som gillar att röra och känna sina leksaker. Dessutom kommer den stora Pokémon Sylveon-plyschan med sina ljusa färger och sin söta design garanterat att bli en succé för alla fans av den populära serien. Så vänta inte längre utan beställ din stora Pokémon Sylveon-plysch redan idag!
96032-Stor vit och rosa Sylveon plysch.jpeg

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Peluche

Dimensions

46 cm