-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Piplup pokemon plysch för barn

522,00 kr

Den här Piplup-plyschan är den perfekta leksaken för alla Pokemon-fans! Den är mjuk och gosig, vilket gör den perfekt för många timmars kramande. Perfekt storlek att ta med på äventyr. Oavsett om ditt barn leker med den hemma eller tar med den på en resa kommer denna Piplup-plysch att bli en uppskattad del av deras samling.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

För att komplettera din samling!

Vi presenterar Piplup plysch för barn! Den här gosiga lilla pokemon är perfekt för alla barn som älskar pokemon. Piplup är tillverkad av mjuka, högkvalitativa material och kommer garanterat att bli ett barns favoritkramkompis. Den här plyschan har precis rätt storlek för små händer att hålla i. Dess söta ansikte och blå kropp kommer garanterat att glädja alla Pokemon-fans. Precis som den riktiga Piplup är den här plyschan full av personlighet och spänstighet.

Ett litet steg som alla andra!

Vi presenterar Piplup pokemonplugg för barn! Den här lilla plyschan är den perfekta presenten för alla unga Pokemon-fans i ditt liv. Denna Piplup är tillverkad av mjuka, högkvalitativa material som garanterat håller länge. Den är också yttentvättbar, så att du kan hålla den snygg i flera år. Ditt barn kommer att älska att leka med den här Piplup!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Peluche

Höjd

25cm