-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Pikachu plysch klädd som en Snorlax

340,00 kr

Vår vän Pikachu klär ut sig till en annan Pokémon, Snorlax . Med sin lilla avtagbara cape kan du förvandla din favorit-Pokémon och skapa unika strider.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Pikachu Plush klädd som Ronflex Pikachu Plush Ronflex Plush Pokemon a7796c561c033735a2eb6c: Gul

En Pikachu-plysch förklädd till en Snorlax för Pokémon-fans

Vår vän Pikachu älskar att klä ut sig. Här är det Snorlax , en annan Pokémon som är känd för sin lathet och enorma aptit. Snorlax sover faktiskt för det mesta. Och när den vaknar upp går den direkt till att äta. Dess mage kan svälja och smälta vad som helst. Det är därför han är så stor och söt. Snorlax väger 460 kg. Stilla havet föredrar han att äta hellre än att slåss. Detta betyder dock inte att Snorlax inte har någon kraft. Tvärtom, tack vare sin massiva kropp kan han ta emot stryk. I övrigt är det också en kraftfull Pokémon. Om Pikachu förklär sig till Snorlax är det för att få tillbaka sina krafter. Detta gör den starkare och svårare att bekämpa. Ge den här Pikachu i plyschdräkt till ditt barn för att hjälpa honom att upptäcka Pokémonens underbara värld. Den kommer att vara perfekt att lägga till i deras Pokémon plyschsamling. En pikachu i plyschdräkt att leka med ditt småbarn Ditt lilla barn kommer aldrig att ha tråkigt med den här Pikachu plyschdräkten klädd i Snorlax . Tillsammans med sin nya vän kommer han att gå på jakt efter nya Pokémon. Pikachus bestämda ansikte och hans superkraftfulla cape lovar roliga och fantastiska strider. Med den här Pikachu kommer ditt barn att vinna varje duell och ta med sig fler Pokémon hem för att komplettera sin samling. Det blir garanterat roligt med den här Pikachu i plyschdräkt! Efter varje strid kommer ditt barn att kunna ta bort kappan från sin plyschpokemon för att hitta Pikachu i sin ursprungliga form. Möjligheten för ditt barn att hitta sin vän och ge honom en stor kram innan han somnar. Den här 20 cm utklädda plyschpikachu älskar nämligen att bli kramad och gosad. Den är supermjuk och dess silkeslena tyg känns skönt att röra vid. Kort sagt kommer den här pokemonplyschan att vara både en lekkamrat och sovkamrat för din flicka eller pojke. Den är lämplig för ett barn från 0 till 15 år. En bedårande Pikachu i plyschkostym att ge i present! Det finns ingen bättre present för ett Pokémon-fan än plyschleksaker med deras favorit-Pokémon. Med de här leksakerna får de en riktig Pokémon att gosa och leka med för att få tröst och ömhet. Och den här vackra Pikachu-plyschleksaken klädd som Snorlax är en perfekt modell. Med den kan du skaffa två figurer samtidigt: Pikachu och Snorlax . Den person som får den här plyschan kommer att bli nöjd! Är du intresserad av denna bedårande Pikachu-plysch? Hitta den till ett attraktivt pris på Ma-peluche.fr. Där finns även andra Pokémon-pluschies, alltid till mer överkomliga och tillgängliga priser. Välj den plysch som passar dig och beställ den till ett lågt pris i vår nätbutik. Leveransen är gratis om du når upp till 40 euro i inköp.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!
Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Gul

Matériau

Peluche

Tranche d'âge

0-15 ans

Taille

20cm