-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Pokemon Gengar skrattar plysch

227,00 kr

Fall för den förtjusande Gengar Pokemon skrattande plysch! Den är så sällsynt att du inte får missa den. För nöjet att ge bort eller för att komplettera en samling blir det den perfekta presenten som garanterat kommer att glädja dig!

Den här leksaken är en plysch av Gengar , en skrattande Pokemon. Barn kommer att älska att leka med detta plysch i timmar. Den är tillverkad av mjuka och hållbara material, vilket gör den perfekt för unga och gamla. Den här plyschan är också maskintvättbar, vilket gör den lätt att ta hand om.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Ectoplasma Laughing Pokemon Plush Material: Bomull

Rolig Gengar

Adoptera den berömda Pokemon-plysch från Gengar ! En rolig version av Pokemon-figuren som blir den perfekta gosedjuret för att få ett leende på läpparna! Det är Gengar s Pokémon-plysch som skrattar! Ett gosedjur som föreställer Gengar , den spöklika Pokémon. Den här plyschan är tillverkad av mjukt och fluffigt tyg och har ögon som lyser i mörkret. Den kommer garanterat att få både unga och gamla att skratta! Gengar -plyschan är cirka 18 cm hög och ingår i Pokémon-kollektionen.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!
Pokemon Ectoplasma Laughing Plush Material: Bomull

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Taille

18 cm