-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Charmander Kawaii Sovande

340,00 kr

Detta söta plysch i Kawaii-stil av vår Pokémon-vän Charmander som sover under ett löv. Han håller ett grönt blad i sin lilla tass, förmodligen för att skydda sig i händelse av regn. Här är en rolig liten kawaii salamander som sover den sömn som är rättvisans! Den här lilla bollen av ljusrosa päls är supermjuk och behaglig att röra vid. Det är det perfekta gosedjuret för en tupplur med en älskad person. Barnen kommer att älska den och somna och drömma om stora äventyr med sin nya resekompis.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Kawaii Sover Salamech Plush Pokemon Plush Material: Bomull

Charmander

En mycket söt och mjuk plysch av vår favorit-Pokémon. Charmander gillar inte regn, så han skyddar sig med ett löv när han sover. Håll honom nära dig för att ge honom all den värme han behöver. Ditt barn kommer att bli förtjust!

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbasaur eller Squirtle? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!

Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Färg

Orange

Storlek

22cm