-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Nyckelring Plysch Zuma Ty Paw Patrol

193,00 kr

En Zuma nyckelring för Paw Patrol fans. Den lilla Zuma-plyschen som hänger i en väska är oemotståndlig. En liten labrador med brun päls klädd i en fantastisk rosa dräkt som följer med dig överallt.

Zuma har mycket att göra med det, med sin lekfulla och älskvärda karaktär. Här är han i form av en nyckelring i plysch, precis lika söt som han ser ut på din skärm.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Zuma Ty Patrol Plush Key Chain Patrol Plush Material: Bomull

Zuma plysch nyckelring

Den här mjuka, gosiga leksaken är härlig att titta på och klappa med, och blir en fin födelsedagspresent till din pojke eller flicka.

Äventyren med Zuma, Ryder och resten av patrullen finns nu nära till hands med den här gulliga nyckelringen i plysch. Detta gosedjur är perfekt för barn som älskar den tecknade serien och är en miniversion av en av seriens mest populära karaktärer. Små fans kommer att kunna ta med sig den vart de än går och kommer att bli glada över att kunna hålla ett öga på sin favorithund. Gosedjuret är tillverkat av mjukt, lurvigt tyg, vilket gör det perfekt för nära och kärleksfull lek. Den har också ett avtagbart bältesclips så att barnen kan hänga den på väskan eller kläderna medan de leker.

Paw Patrol till undsättning !

Upptäck vår otroliga samling av Paw Patrol plysch och ge dig ut på äventyr med Ryder, Marchall, Rubble och alla deras vänner!

Det är den perfekta samlingen för alla barn som är fans av den berömda tecknade serien!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

10cm