-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Going Merry i ett Stycke

568,00 kr

Då är den här Going Merry One Piece-plyschan något för dig, och hela kollektionen är den perfekta presenten. Barn älskar särskilt gosedjur och känner sig tryggare på natten när de somnar och deras gosedjur tröstar dem.

Going Merry var den tidigare båten för Straw Hat-besättningen, innan de tog över Thousand Sunny. När hon en gång var ett fartyg som ägdes av Ben Beckman gavs hon till Shanks the Red, som gav henne till Luffy som tack för att han räddade sin vän från ett gäng angripare.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Going Merry ett stycke plysch Uncategorized 87aa0330980ddad2f9e66f: 25 cm

En mjuk plysch!

Varför inte titta på serien One Piece tillsammans med din familj och dina barn?
Ditt barn som håller den här mjuka Going Merry-plyschan i värmen från filtarna kommer säkert att vara det sötaste i världen.
Going Merry One Piece plysch är en söt plysch i form av ett segelfartyg. Den är tillverkad av mjuka, slitstarka tyger som gör den mjuk att röra vid. Den är också fylld med mikrokulor, vilket gör den mycket bekväm att gosa med. Going Merry one piece plysch är en fantastisk present till One Piece-fans eller alla som älskar söta plyschleksaker.

Upptäck vår Manga Plush-kollektion

Om du är ett fan av den underbara mangavärlden kommer du att älska vår samling plyschleksaker med dina favorithjältar! One piece, Totoro och alla andra väntar på dig!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Färg

Brun

Matériau

Coton