-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Chopper Ace One Piece liten plysch orange

227,00 kr

Adoptera den här vackra lilla orange Chopper Ace One Piece plysch.

Den kommer att bli det perfekta tillägget till en fin samling och kommer garanterat att bli en idealisk följeslagare! Mjuk och lugnande kommer han att vara en trogen vän som alltid finns där för dig!

Om du är ett fan av Chopper från anime-serien One Piece kommer du att älska den här lilla orangefärgade plyschan! Han är supersöt och perfekt för att gosa med. Hans päls är väldigt mjuk och hans stora svarta ögon är omöjliga att motstå. Han är också lätt att bära med sig tack vare sin lilla storlek.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Chopper Ace One Piece plysch orange Manga Plysch One Piece a7796c561c033735a2eb6c: Orange

För ett One Piece-fan!

Anta din favoritkaraktär i minipeluche-format Tony Chopper skurk Orange väntar på dig för att följa dig överallt och skydda dig! Utnyttja den här lilla plyschan för att erbjuda ditt barn som är ett One Piece-fan. Chopper, den förtjusande lilla apan från stråhattgänget, finns nu tillgänglig i plysch! Han är cirka 10 cm hög och väldigt mjuk att känna på. Chopper har ögonen stängda för en söt och oskyldig blick och bär sitt varumärkesmärke i pannan. Han är perfekt för kramar och gosar och kommer att bli en lojal följeslagare för alla Ace-fans!

Upptäck vår Manga Plush-kollektion

Om du är ett fan av den underbara mangavärlden kommer du att älska vår samling plyschleksaker med dina favorithjältar! One piece, Totoro och alla andra väntar på dig!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Orange

Matériau

Coton

Taille

10cm