-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Plysch av blyg blåval

227,00 kr454,00 kr

Möt den blyga blåvalen, som är bedårande! Den här plyschan vill få många nya vänner för livet, håller du med?

Möt den blyga blåvalen! Den här lilla valen är väldigt mjuk och kommer att bli en fantastisk följeslagare för barn. Den är tillverkad av mjuka tyger och högkvalitativa material, vilket gör den mycket behaglig att röra vid. Hennes kinder är röda och hennes blyga uttryck kommer garanterat att fånga barnens hjärtan. Barnen kommer att kunna ta henne med sig överallt och ha många äventyr med henne!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Skygg blåval plyschdjur plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|50 cm|80cm

Plysch av blyg blåval

Den blyga blåvalen älskar att gosa med dig, men vill också gärna visa dig havets värld! Den blyga blåvalen är en söt och förtjusande plyschleksak för barn. Den här valen är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att röra vid och säker för barn. De ljusa ögonen och de extra fenorna gör den här valen ännu mer speciell. Små barn kommer att älska att leka med den här söta och lugnande valen.

"Havsmonstret

Den oskyldiga valen är en välbekant syn både på grund av sitt oproportionerliga fysiska utseende och på grund av den marina värld som den tillhör. Den förekommer i många berättelser och legender..
Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe