-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Talande hamster plysch jultomten

284,00 kr

Den här gosedjuret är en söt liten hamster som kan prata. Den här julhamstern kan imitera vad du säger. Den fungerar med AAA-batteri.

Batterier ingår inte.

Den här söta och gosiga talande hamstern Santa kommer garanterat att ge julglädje till alla barn! Den här förtjusande lilla uppstoppade hamstern upprepar allt du säger med en hög, glad röst. Han bär också en glad röd tomtemössa och har en plyschsvans.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Talking Hamster Santa Plush Otter Plush Animals a7796c561c033735a2eb6c: Brun

I fantastisk hamster.

Ge ditt barn den här lilla talande tomtehamstern så att han kan imponera på sina vänner med sin nya gosiga kamrat. Ge ditt barn den här lilla talande tomtehamstern så att han kan imponera på sina vänner med sin nya gosedjurskamrat.

Uttern din nya bästa vän

Uttern är ett mycket lekfullt djur. Den är mycket sällskaplig och älskar att umgås med människor. Dess goda humör smittar av sig, så bli inte förvånad om du ler och skrattar högt när du har en utter i ditt hem. Det är ett mycket sött djur som vi älskar att gosa med. Hitta alla våra gosedjur med uttermattade djur på hemsidan.
Plysch med utter

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Brun

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

15cm