-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Snigel plysch med blått hjärta

227,00 kr795,00 kr

Den här blå snigelns plysch är väldigt söt, den passar både flickor och pojkar och gör sin plikt utan problem. Dess stora kinder kommer att få din dotter att bli förälskad.
Tack vare sin bomull är den mycket behaglig att röra vid och får dig att vilja hålla den för alltid och aldrig släppa taget.

Snigelplysch med blått hjärta är en mjuk liten skatt som är perfekt att gosa med. Barnen älskar dess söta och unika design, och du kommer att älska dess mjukhet och kvalitet. Den här plyschan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och maskintvättbar. Den är cirka 60 cm lång, vilket gör den perfekt för små händer. Sniglar är ett av de mest populära djuren bland barn, så tveka inte att unna din lilla till denna vackra plysch!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Snigelplysch med blått hjärta Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Blå

Två hjärtan

Den här snigeln har två hjärtan för att låta barnen veta hur mycket han älskar dem, en snigel som lovar att aldrig lämna dem. Den här plyschan är supersöt och mjuk, den har ett blått snigelhushjärta på magen. Barn kommer att älska den för dess unika och kramvänliga utseende, och den är perfekt för att gosa med. Den är tillverkad av miljövänliga material av hög kvalitet, vilket gör den mycket hållbar. Dess perfekta storlek gör den lätt att bära med sig.

Dekorativ snigel

Den här snigelplyschan kan inte bara användas som en gosedjur som din dotter sover och leker med, utan kan också användas för att dekorera hennes rum och ge det en ny själ.
Tecknad snigel Plyschleksaker 20-60cm, djurformad kudde, mjuk, Kawaii, snigeldockor, soffkudde, söt, födelsedagspresent till flickor Uncategorized a75a4f63997cee053ca7f1: 20cm|30cm|45cm|60CM

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Blå

Storlek

20cm, 30cm, 45cm, 60cm

Matériau

Coton

Sexe

Unissex