-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Söt sloth plysch

161,00 kr

Här är en söt plysch-sloth, perfekt för att mysa med vid sänggåendet! Den här gosiga varelsen är tillverkad av det mjukaste tyget och har en ultramjuk kropp som ger komfort och värme till alla. Mjuka grå ögon tittar inbjudande på dig, medan nosen har en mjuk nyans som säkert ger en lugnande touch.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
109932-07d98e.jpeg

Mjuka, varma färger

Välkommen till en värld av sengångare! Den här söta slothplyschan kommer att bli en omedelbar vän och följeslagare. Med sina förtjusande grå ögon och nos och sina mjuka, varma färger kommer den här plyschan att glädja slothälskare i alla åldrar. Oavsett om du tar med honom på dina äventyr eller myser i soffan med honom kommer han garanterat att föra in lite kul i ditt liv!

Den nödvändiga plyschan

Den är 34 cm lång och blir en omedelbar vän på nolltid. Vare sig du använder den som en perfekt följeslagare på långa resor eller håller den säker på sängen är den ett bra tillägg till alla hushåll. Och eftersom den här lilla produkten är maskintvättbar är den lätt att ta hand om! Du kommer att älska den!

En plyschadudel som sitter på ett beige bord, den har en grå nos och grå ögon.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Dimensions

34 cm