-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Söt rävplysch med blå ögon

227,00 kr

Den här förtjusande blåögda räven ger din lilla flicka eller pojke ömhet och komfort. Du kan vara säker på att den är tillverkad med material och konstruktion av högsta kvalitet, så den kommer att hålla i många år. Vänta inte, beställ ditt rävplysch idag! Beställ nu och låt ditt barns fantasi flöda fritt!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt blåögd räv plysch Djur Plysch Räv 87aa0330980ddad2f9e66f: 45cm

Du kommer att älska den blåögda räven i plysch

Upptäck vår förtjusande rävplysch! Den här räven är mjuk och gosig, vilket gör den till en idealisk följeslagare för din lilla son. Den här söta lilla bollen av mjukhet kommer att lugna ditt barn och lugna honom på natten eller för en tupplur. Den här gosiga rävplyschan kommer garanterat att glädja alla barn. Dess mjuka päls och förtjusande egenskaper gör den till en utmärkt gosskompis, och den är också perfekt för lek och fantasiäventyr.

Ett smart djur

Räven är ett listigt djur som klarar av många situationer och har ett verkligt anpassningsförmåga. Men framför allt är den ett överdrivet gulligt djur. Det är till och med historiskt korrekt, rävar ansågs en gång i tiden vara busiga i folklore. Men vi vet att ditt barn kommer att älska den här räven lika mycket.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

45cm

Matériau

Peluche

Tranche d'âge

2-4 ans

Färg

Brun