-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Mjuk Räv

227,00 kr852,00 kr

Titta hur söt den här räven är! Den här plyschan väntar bara på att du ska plocka upp den och ge den till dina barn. Med flera olika storlekar (medium till stor) kommer rävplyschan att bli deras idealiska följeslagare när de leker eller sover. Räven kan sitta upp lätt med sin stora svans.

Den här mjuka rävplyschan är extremt mjuk och bekväm, vilket gör den till den perfekta kramkompisen.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mjuk plysch rävplysch Djurplysch Material: Bomull

Plysch är alltid redo att festa!

Gör dig redo, den plyschade räven kommer att flytta allt! Hon älskar att springa, att upptäcka världen, och det hon älskar mest är att leka kurragömma med barnen!
Mys med den här bedårande, supermjuka plyschräven! Den här bedårande lilla räven kommer garanterat att bli ditt barns nya bästa vän. Den här räven är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet och kommer garanterat att förbli söt och gosig i många år framöver.

Ett smart djur

Räven är ett listigt djur som klarar av många situationer och har ett verkligt anpassningsförmåga. Men framför allt är den ett mycket sött djur.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Material

Bomull

Åldersgrupp

> 3 år