-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Söt röd orm i plysch

261,00 kr

Här är den röda ormen som är så söt, den plysch som älskar barn så mycket! Hon älskar att följa med dem hela dagen, från det att de vaknar tidigt på morgonen, och sedan hela dagen, oavsett om de ska till skolan, på en resa eller till en kompis! Hon är en trogen och kärleksfull vän!

De är söta, de är roliga och de är bedårande! Dessa små plyschormar är perfekta för barn och vuxna som älskar djur! De är mjuka att röra vid och ser realistiska ut, vilket gör dem ännu sötare. Plyschormarna finns i en mängd olika färger, vilket gör dem idealiska för barn som älskar djur av alla slag.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt röd orm plysch Djurplysch Åldersintervall: > 3 år

Röd orm för söt

Den söta röda ormen i plysch är en ny trogen vän för dina barn! Den här plyschan älskar dem mer än något annat! Följ med den på en resa för att upptäcka djungelns hemligheter! Den röda ormplyschan är utformad för barn från 3 år och uppåt. Den är tillverkad av mjuka och smidiga material, vilket gör den mycket behaglig att röra vid. Den är också mycket lätt, vilket gör den lätt för barn att hantera. Den söta röda ormplyschan är en mycket rolig leksak för barn. Den låter dem utveckla sin fantasi och kreativitet. Barnen kan använda den för att spela rollspel, skapa berättelser eller bara ha roligt.

Ormen, det klokaste djuret i skogen

Visste du att ormen representerar kunskap, visdom och återfödelse? Ormen är ett djur som är skrämmande på grund av sitt utseende och ibland sin farlighet, men den är också ett av de klokaste och mest intelligenta djuren vi känner till. Kanske kan dess närvaro hjälpa dig att bli lika klok. Upptäck hela vår kollektion av ormplysch på webbplatsen.
Orm plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton

Storlek

15cm