-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Plysch med skallerorm

340,00 kr397,00 kr

Det här plyschet är en skallerorm, ett smart och roligt djur. Den här mjuka plyschan är ofarlig och utvecklar ditt barns fantasi.

Den här charmiga ormen verkar bara vänta på att ge dig en stor kram! Vår plysch Rattlesnake Plush är ett grönt, fjällande uppstoppat djur med färgglada broderade detaljer, en söt skällare inuti och en glad klocka runt halsen. Det är en fantastisk leksak för spädbarn eller små barn, eller en charmig dekoration för en reptilälskare i sitt rum.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plysch Rattlesnake Plysch Snake Plysch Djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 60cm|80cm

Skallerormen

Skallerormar har en liten skällare i slutet av svansen och gör ett ljud när de rör sig. Den här plyschormen är mycket vänlig och älskar att gosa med. Vad händer om man kan kontrollera en dödlig orm med en skallra? Svaret är inget bra! Denna lömska och dödliga varelse är känd för att vara ett av de farligaste rovdjuren i världen, och nu kan du få chansen att kontrollera en av dem med detta dödliga plysch. Leksakstillverkaren rekommenderar för barn över 36 månader.

Ormen, det klokaste djuret i skogen

Visste du att ormen representerar kunskap, visdom och återfödelse? Ormen är ett djur som är skrämmande på grund av sitt utseende och ibland sin farlighet, men den är också ett av de klokaste och mest intelligenta djuren vi känner till. Kanske kan dess närvaro hjälpa dig att bli lika klok. Upptäck hela vår kollektion av ormplysch på webbplatsen.
Orm plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans