-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Supermjuk Jättestor Nallebjörn

295,00 kr965,00 kr

Letar du efter ett gosigt och gulligt tillägg till ditt hem? Då behöver du inte leta längre än till vår supermjuka jättestora nallebjörn! Dessa stora nallar finns i fyra olika storlekar, från det lilla och gosiga 40 cm alternativet till 100 cm ”jättebjörn” alternativet. Och oavsett vilken storlek du väljer kan du vara säker på att din nya björn kommer att vara supermjuk och gosig – perfekt att mysa med under kalla vinterkvällar!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Giant Plush Bear Super Soft Plush Giant Plush Bear Plush Animals a7796c561c033735a2eb6c: Brun

En fantastisk present!

Denna supermjuka jätteplysch är den perfekta presenten för alla som älskar jättebjörnar! Han är så mjuk och gosig att han inte kommer att vilja släppa taget! Björnen är också en fantastisk kudde för tupplurar och kramar.

Pappa Björn

Björnen förkroppsligar en gudomlighet, en symbol för makt, förnyelse och till och med kunglighet, eftersom den länge var djurens symboliska kung! Det finns ett mycket starkt band mellan barnet och björnen som alltid finns där för att lugna barnet.

Giant Plush Bear Super Soft Plush Giant Plush Bear Plush Animals a7796c561c033735a2eb6c: Brun

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Certification

CE

Type

coussin/oreiller

Caractéristiques

Poil fin & peluches

Remplissage

Coton PP

Storlek

40cm, 60cm, 80cm, 100cm