-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Nallebjörns jumper blå

193,00 kr

Den blå teddybjörnströjan är så söt tillsammans med hans söta små kläder! Hon älskar att gosa och drömmer om att följa med dig på alla dina resor! Här är en ny bästa vän för livet!

Vår blå tröja teddybjörn är tillverkad av högkvalitativa material som kommer att ge den ett långt liv.

Dessutom är plyschet också mycket mjukt och bekvämt, vilket gör den idealisk för att gosa med. Din blå nalle kommer att vara perfekt skyddad och kommer att se ut som ny i många år.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Teddybjörn jumper blå Plyschbjörn Plyschdjur Material: Bomull

Nallebjörns jumper blå

En mycket söt plysch med ett sött litet ansikte! Hon väntar bara på att du ska ge henne en stor puss och ge dig ut på äventyr! Vår plysch kommer att smälta ditt hjärta! Den här nallen har på sig en mjuk blå stickad tröja. Han har ljusa och förtjusande svarta ögon och stora fluffiga öron. Han är tillverkad av mjukt, fluffigt tyg och är stoppad med skum för en öm och varm känsla. Den är perfekt för att gosa med, men också för att dekorera ditt hem. Ditt barn kommer att älska den här nallen och du kommer inte att kunna vara utan den!

Pappa Björn

Björnen förkroppsligar en gudomlighet, en symbol för makt, förnyelse och till och med kunglighet, eftersom den länge var djurens symboliska kung! Det finns ett mycket starkt band mellan barnet och björnen som alltid finns där för att lugna barnet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Taille

30cm