-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Mjuk nallebjörn

284,00 kr397,00 kr

Upptäck den mjuka nallen som älskar att ge sig ut på äventyr! Ge den i födelsedagspresent, och den här plyschbjörnen kommer att bli glad att ta hand om barnet och hjälpa det att upptäcka världen!

Den mjuka björnplyschan är en mjuk plyschbjörnplysch tillverkad av högkvalitativ bomull. Plyschan är fylld med polystyrenbollar och har en stor plyschyta. Björnens öron, näsa och tassar är gjorda av brunt tyg. Plyschan har en längd på 35 till 48 cm.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mjuk plyschbjörn plyschbjörn plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|48cm

Kattbjörn

Den mjuka nallen är så mysig, men också så söt! Hon väntar bara på att du ska ta med henne på äventyr och resa runt i världen! Kom igen! Den här lilla björnen i plysch är så mjuk och perfekt att gosa med. Den är tillverkad av mjuk, fluffig fleece och har tygögon och mun av tyg. Den är perfekt för barn i alla åldrar och är ett bra tillägg till alla mjukdjurssamlingar.

Pappa Björn

Björnen förkroppsligar en gudomlighet, en symbol för makt, förnyelse och till och med kunglighet, eftersom den länge var djurens symboliska kung! Det finns ett mycket starkt band mellan barnet och björnen som alltid finns där för att lugna barnet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe