-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Liten plyschmus

227,00 kr

Den lilla plyschmusen är utformad för att ge dina barn en mjuk och glad stund. Dess storlek gör den till en idealisk följeslagare, oavsett om barnen är hemma eller på resande fot. Du kommer säkert att upptäcka din nya favorit gnagare med den här lilla musen.

Den lilla musen i plysch är en mjuk och charmig följeslagare för ditt barn. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är helt vadderad, vilket gör den extremt bekväm och behaglig att röra vid. Hennes rosiga kinder är välkomnande och hennes busiga leende är smittsamt! Små barn kommer att älska att gosa med den här mjuka lilla musen.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Min plysch

En söt liten vit mus!

Den här lilla musen är mjuk och söt och är en fantastisk leksak för barn i alla åldrar. Med sitt förtjusande ansikte och sina runda öron kommer den garanterat att glädja dina barn! Lilla musen plysch är en söt och mjuk plyschleksak som kommer att tilltala både unga och gamla. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk att röra vid. Den är en fantastisk present för barn och vuxna.

Ditt barn kommer att drömma söta drömmar!

Få ditt barn att le! Den här underbara leksaken är tillverkad i ett mjukt material som kommer att tillfredsställa deras vildaste äventyrsdrömmar. Den här ödmjuka lilla musen är det bästa sällskapet för ditt barns nätter.
Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matière

Coton

Sexe

Unisexe

Couleur

Blanc et rose

Storlek

15cm