-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Rolig grön krokodil plysch

340,00 kr511,00 kr

Det här är en stor plysch i olika storlekar som föreställer en krokodil i grön färg, för stora kramar och många äventyr med din lilla flicka eller pojke. Dess silkeslena päls är den bästa plysch du kan drömma om för ditt barn! Den här bedårande plyschan är perfekt för barn i alla åldrar och är en fantastisk gosig följeslagare. Tillverkad av mjuka och gosiga material kommer vår krokodilplysch garanterat att bli ditt barns nya bästa vän. Och med sin livliga gröna färg och realistiska krokodildrag kommer ditt barn att älska att leka med den här plyschan.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

I naturlig storlek..

Barnen kommer att bli förälskade i den här roliga gröna krokodilplyschan, med sin stora rosa mun och vita tänder kommer barnen att ha roligt i timmar! Vår krokodilplysch är också tvättbar på ytan, så du kan enkelt rengöra den. Dessutom kommer dess hållbara konstruktion att klara många års lek.

Våra vänner de lärda krokodilerna

Visste du att krokodiler förutom styrka och kraft även är kunskapens väktare och beskyddare? Deras roll är att utveckla ny visdom och föra den vidare från en generation till nästa. Vilken bättre följeslagare kan du välja för dina barn? Upptäck hela vår kollektion av krokodilplysch.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans