-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Mjuk plyschkattunge

568,00 kr

Lägg till ytterligare en plyschleksak till dina barns samling och håll dem borta från skärmarna. Den här plyschkattungen är den saknade följeslagaren i ditt hem och kommer att göra hela skillnaden i dina barns uppväxt.

Denna mjuka plyschkattunge är en perfekt plyschleksak för barn i alla åldrar. Kattungarna är insvepta i mjuk, silkeslen päls, vilket gör dem mycket behagliga att röra vid. De har realistiska ansiktsuttryck och förtjusande detaljer som spetsiga öron och morrhår. Dessa charmiga små katter kommer att smälta hjärtat på alla som möter dem!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mjuk plyschkattunge Kitten Plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 22cm

Supermjuk päls

Den här plyschkattungen finns i två färger, gul och grå, och har en supermjuk päls som dina barn kommer att älska att sova med. Världens mjukaste kattunge! Hans päls är silkeslen och hans kropp är mjuk, perfekt att gosa med. Hans ögon är ljusa och förtjusande, vilket gör honom omöjlig att motstå.

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär en förbättring av vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

22cm

Färg

Grått, Gul

Matériau

Coton