-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Söt svart plyschkatt

227,00 kr568,00 kr

Den söta svarta kattens plysch ger ömhet och kärlek när den närmar sig dig. Den lugnande och bekväma plyschkatten passar perfekt i sovrummet eller vardagsrummet. Den svarta katten blir en oumbärlig följeslagare med magiska krafter för trollkarlslärlingar… Hållbar konstruktion, den här leksaken kommer att klara av många timmars lek. Ditt barn kommer att älska att mysa med plyschkatten, oavsett om det är tupplur eller läggdags. Beställ din idag!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt svart plysch katt plysch Katt plysch Djur a7796c561c033735a2eb6c: Svart

Den svarta kattens krafter

Den söta svarta plyschkatten tar med ditt barn in i en värld där drömmar spelar en särskild roll och där vi lär oss att saker och ting inte alltid är vad de verkar vara. Plyschkatten är idealisk som kudde för tupplurar eller mysiga nätter … Den här förtjusande kattungen kommer snabbt att bli en favorit med sin mjuka päls och inbjudande uttryck. Vår plyschkatt är perfekt för att gosa och mysa och är också ett utmärkt tillägg till alla leksakssamlingar.

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär att vår sömn och vårt humör förbättras…

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Svart

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans