-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Orange dubbelsidig plyschkatt, mjukdjur

170,00 kr

Ge den här orange dubbelsidiga kattplyschan till din lilla flicka eller pojke. En förtjusande plyschleksak som kommer att leka med och gosa med din lilla.
Köp den orange dubbelsidiga kattplyschan här! Den här mjuka leksaken i form av en kattunge är tillverkad av supermjukt tyg. Den är dubbelsidig, vilket innebär att den har ett mönster på ena sidan och ett mönster på den andra. Ögonen är gjorda av svart plysch. Öronen är spetsiga och svarta också. Den här leksaken är perfekt för barn i alla åldrar och vuxna som älskar katter!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Orange dubbelsidig plyschkatt, mjuk leksakskatt plyschdjur a7796c561c033735a2eb6c: Black|Orange

Söt orange plyschkatt

Den här orangefärgade kattplyschan passar både en liten flicka och en liten pojke. Ge den i present till ditt barn på födelsedagen eller vid ett annat speciellt tillfälle. Den kommer snabbt att bli hans bästa vän. Den här dubbelsidiga plyschkatten är en mjuk och gosig leksak som är idealisk för barn. Plyschkatten är tillverkad av ett mjukt och behagligt material, med en orange och en vit sida.

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär en förbättring av vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe