-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Katt Söt Svart Tabby

397,00 kr568,00 kr

Vi presenterar den söta svart tabby plyschkatten, full av mjukhet och kärlek! Detta gosedjur lever i en underbar värld full av glädje och lycka, och kommer med glädje att ta dig dit! Iväg med dig!

Denna svart tabby plyschkatt är extremt mjuk och söt! Den är perfekt att gosa med och kramas med. Dessutom kommer dess vackra, uttrycksfulla ögon säkert att charma dig. Den lilla kattungen är ca 75 cm hög och tillverkad av polyester, vilket gör den mycket tålig.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mjuk brun tabby plysch kattplysch Djurplysch Material: Bomull

Svart randig plyschkatt

Denna söta tigerkatt i plysch är randig i svart! Hon älskar att ta hand om barn. Med sin mjuka grå- och vitrandiga päls ser den mjuka kattplyschen ut som en tiger som är redo att kasta sig över ditt barn.

Med sina stora öron och mjuka, silkeslena päls är denna svarta tabbykatt en perfekt följeslagare för både stora och små ! Det är verkligen väldigt gulligt, så du kan inte motstå att ge det en kram.

Purr-terapi med katter

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar att bli klappad och att vara med sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt för att spinna på oss, vilket förbättrar vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans