-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Doraemon plysch klädd som en orm

249,00 kr

Ormen är ett djur som skrämmer barn. Men den här Doraemon-plyschan som är klädd som en orm ser inte så illa ut med ormen lindad runt huvudet. Den här plyschan ser glad ut med den här förklädnaden.

Den här söta lilla Doraemon-plyschan är utklädd till en färgglad orm! Hon är gjord av mjukt, beröringsbart tyg och har en vacker design som kommer att glädja fans av den berömda japanska manga och anime. Hennes ljusa ögon och vänliga leende är en syn att skåda! Plyschan är tillräckligt stor för att gosa med, men tillräckligt kompakt för att lätt kunna bäras runt. Den skulle vara en fantastisk följeslagare för långa vinterkvällar eller regniga eftermiddagar som tillbringas inomhus!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Doraemon plysch i drakdräkt Plyschdjur Plyschkatt Material: Bomull

Söt plysch

Den här söta Doraemon-plyschan klädd som ett får blir en underbar dekoration i din dotters eller sons rum. Doraemon som orm! Det här är en av de mest populära Doraemon-plyschorna i Japan, och det är lätt att förstå varför. Han är så söt och realistisk, och han bär till och med en liten grön halsduk!

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär en förbättring av vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

20cm