-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Kanin plysch blå outfit

227,00 kr

Det här är den blå plyschkaninen, som är en riktig godbit! Hon älskar att umgås med barn och ger dem stora kramar på kvällen innan de somnar!

Den här söta lilla kaninplyschan har en blå klädsel som gör att hon ser riktigt söt ut. Den är perfekt för att gosa med och för barn som vill ha lite kärleksfullt sällskap. Föräldrarna kommer också att uppskatta dess utseende och hållbara kvalitet. Ditt barn kommer att älska den.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Kanin plysch blå outfit Kanin plysch Djur Åldersintervall: > 3 år

Kanin plysch blå outfit

Den blå kaninen älskar att upptäcka världen! Vill du följa med honom på hans galna äventyr? Den här vackra kaninplyschan är klädd i en snygg blå outfit. Kaninen är tillverkad av mjukt plysch, med blanka ögon och en gullig blush-näsa. Kaninens öron är gjorda av sammet och reser sig fint när man rör vid dem. Kaninens svans är liten och silkeslen, perfekt att klappa. Denna kaninplysch blir en fantastisk följeslagare för alla som älskar söta och lurviga djur!

Upptäck vår samling av kaninplysch

Upptäck vår samling plyschleksaker med det sötaste av husdjur: kaninen! Detta djur är en symbol för dynamik och livsglädje! Han följer med unga och gamla i alla deras äventyr!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton

Storlek

50cm