-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Jättestor vit kanin i plysch

568,00 kr

Det här är den stora vita kaninen, som är så söt! Hon älskar kramar och stora, kärleksfulla kyssar och tar väl hand om barn, som hon älskar av hela sitt hjärta!

Denna förtjusande jättevita kaninplysch är det perfekta sällskapet för både barn och vuxna! Med sina långa, mjuka öron och mjuka vita päls är det omöjligt att inte falla för den här plyschkaninen. Han är också extremt bekväm och mjuk, vilket gör honom perfekt för att gosa med. Han är cirka 90 cm hög, vilket gör honom idealisk för både stora och små.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Jättestor vit kanin Plyschdjur Plyschkanin 87aa0330980ddad2f9e66f: 90cm

Jättestor vit kanin i plysch

Den stora vita kaninen är väldigt rolig! Den älskar att få barn att skratta, men också att mysa i deras armar på kvällen innan de somnar! Njut av att gosa med den här söta lilla vita jättekaninen. Med sina långa, silkesmjuka mjuka öron, rosa näsa och stora svarta ögon är den här härliga plyschan omöjlig att motstå! Den är tillverkad av högkvalitativa material för en ultramjuk känsla och är cirka 60 cm lång, vilket gör den till den perfekta plyschleksaken att gosa och leka med. Barnen kommer att älska att somna med denna kära lilla vän vid sin sida.

Upptäck vår samling av kaninplysch

Upptäck vår samling plyschleksaker med det sötaste av husdjur: kaninen! Detta djur är en symbol för dynamik och livsglädje! Han följer med unga och gamla i alla deras äventyr!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

90cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton