-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Jättelik rosa kanin i plysch

568,00 kr

Här är den stora rosa kaninen, som är så söt! Den är så rolig och söt med sin vackra rosa färg! Den här plyschan älskar att mysa med barn för stora, kärleksfulla kramar!

Jättelik rosa kaninplysch Denna vackra jättelika rosa kaninplysch är en fantastisk present till både barn och vuxna. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk att röra vid. Plyschan är cirka 90 cm. Det här plyschet är perfekt för alla barn som älskar djur och särskilt kaniner.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Jättegrå kanin Plyschdjur Plyschkanin 87aa0330980ddad2f9e66f: 90cm

Jättestor grå kanin i plysch

Den stora grå kaninen är så mjuk! Den tar mycket plats i barnrummen, men också i deras hjärtan eftersom den gör allt för att bli älskad! Tillverkad av högkvalitativ mjuk mikrofiberbomull och högkvalitativ sot, den jämna fördelningen i plyschet gör att den får en mjuk och äkta finish, vilket gör den unik.

Upptäck vår samling av kaninplysch

Upptäck vår samling plyschleksaker med det sötaste av husdjur: kaninen! Detta djur är en symbol för dynamik och livsglädje! Han följer med unga och gamla i alla deras äventyr!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

90cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton