-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Söt gul igelkott plysch

454,00 kr511,00 kr

Den här gosedjuret är en vacker igelkott med mjuk gul päls som ingen kan motstå. Med sitt söta lilla huvud, sin vita mage och sina välkomnande små armar är den här förtjusande igelkottplyschan en riktig uppmaning till ömhet och tröst. Vår plysch för igelkott är precis vad han behöver! Det här förtjusande lilla gosedjuret kommer garanterat att bli en favorit på nolltid tack vare sin mjuka päls och sitt söta ansikte. Och eftersom den är speciellt utformad för barn kan du vara säker på att den är helt säker att gosa och leka med.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt gul plysch igelkott plysch Djurplysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|45cm

En bedårande igelkott

Den här söta lilla igelkotten kan se en myra på flera kilometers avstånd. Han kommer att älska den ännu mer om den är täckt med socker, hans favoritsak! Dessutom är vår pälsdocka med igelkott otroligt mångsidig.

Den sötaste spontex-svampen

Igelkotten är förmodligen ett av de sötaste djuren i skogen. Men det är också ett av de farligaste med sina piggar på ryggen. Legenden säger att om du låter honom sova ensam kan han äta upp frukten och nötterna som du har lämnat i köket. Upptäck vår samling av de gulligaste igelkottplyschorna.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Gul

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans