-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Kudde par Hund Love

352,00 kr1.204,00 kr

Den här plyschhundens parkudde ”love” är söt och förtjusande, perfekt för att mysa och skulle vara ett bra komplement till vilket rum som helst. De är praktiska kuddar som också är behagliga att röra vid, vilket gör dem ännu roligare att gosa med. Ditt barn kommer att älska att ha denna plysch i antingen rosa eller blått.

Den här plyschkudden för hundpar med ”love” är söt och gosig och är det perfekta sättet att visa din tillgivenhet för din pälsbeklädda vän. Den är tillverkad av mjukt plyschmaterial och är fylld med PP-bomull av hög kvalitet för maximal komfort.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plysch kudde par hund "kärlek" Plysch djur Plysch hund 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|50cm|80cm

En praktisk plyschkudde!

Den här stora, söta och förtjusande plyschkudden för hundpar är en perfekt dekoration för alla hundälskande barn. Den stora plyschhunden är en praktisk och behaglig kudde att röra vid.

De här plyschhundspar-kuddarna är formade som en bedårande liten hund och är fyllda med mjuk, fluffig bomull. De är perfekta för att gosa med eller för att dekorera ditt hem. Hundparkuddarna finns i olika färger och storlekar.

"Människans bästa vän

De är utan tvekan våra bästa vänner, dessa fyrbenta varelser som alltid är redo att leka och gosa. Hunden representerar kärlek, skydd och lojalitet. Hundar är lojala följeslagare och pålitliga beskyddare som älskar sina ägare villkorslöst. Upptäck alla våra plyschleksaker med bilden av din favoritkamrat.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton

Matériau

Peluche