-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Häst Söt Brun och Vit

238,00 kr454,00 kr

Den här söta bruna och vita plyschhästen kommer att förföra ditt barn med sin design och mjuka kvalitet. Din lilla pojke eller flicka kommer att älska att leka med denna söta och realistiska plysch. Förutom att underhålla ditt småbarn gör detta söta plysch också hans eller hennes rum mer attraktivt.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt zebra plyschhäst Material: Bomull

En vacker brun och vit plysch

Det här vackra plyschet stimulerar de små barnens sinnen och fantasi. Storleken gör att han kan ta med sig den överallt! Han kommer att älska att tillbringa tid med sin bästa vän!
Den här söta bruna och vita plyschhästen är perfekt för barn som letar efter nya husdjur! Söt och lurvig är den här plyschhästen ett utmärkt val för unga djurälskare.
Med sin mjuka, silkeslena päls är den här hästen en riktig kramare! De vita spetsarna på manen och svansen ger honom ett unikt utseende, medan hans stora, uttrycksfulla svarta ögon gör honom omöjlig att motstå. Små spelare kommer att älska att rida barbacka på hans rygg och galoppera fritt i naturen!

Hästen gillar sällskap

Hästen är ett intelligent och vänligt djur. Den har en mild och tålmodig karaktär. Den är mycket känslig för smekningar och röster. Den tycker inte om att vara ensam, den gillar att få sällskap och att gå på promenad. Det är ett djur som är lätt att hantera. Du letar efter rätt häst, hitta alla våra hästplyschor i samlingen.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton