-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Brun plyschhäst

750,00 kr

Ditt barn älskar djur, den här bruna hästplyschan kommer säkert att glädja honom. Ett vackert föl med brun päls och svarta hovar. Han kommer att bli ditt barns trogna följeslagare.

Här är en plyschig liten häst att ge bort eller att ge bort själv! Hans stora öron och hans busiga blick gör honom till en bedårande följeslagare för alla tillfällen. Tillverkad i mjuk plysch är han mycket mjuk att röra vid och Kusha, som han heter, är lätt att hålla i handen. Han väntar bara på att ni ska galoppera genom ängen tillsammans!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plysch vit häst Plysch häst Material: Bomull

Västra nyckeln

Den här bruna plyschan är så vacker att ditt barn kommer att älska att ha den i sitt rum, den kommer att ge en västerländsk stil till hans rum. Vår bruna hästplysch är en fantastisk och vacker gåva för barn och vuxna! Den är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt mjuk, vilket gör den perfekt att gosa med. Damer och prinsessor kommer att älska att rida på vår plyschhäst på sina fantasiäventyr!

Hästen gillar sällskap

Hästen är ett intelligent och vänligt djur. Den har en mild och tålmodig karaktär. Den är mycket känslig för smekningar och röster. Den tycker inte om att vara ensam, den gillar att få sällskap och att gå på promenad. Det är ett lätthanterligt djur. Du letar efter rätt häst, hitta alla våra hästplyschor i samlingen.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Taille

70cm