-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Plugg med rosa rosett

227,00 kr

Här är grisen med en rosa rosett, som är så söt! Den här plyschan är väldigt flirtig och älskar att se bra ut! Hon älskar också att ge stora kramar och pussar!

Grisplysch med rosa rosett är en bedårande liten plyschgris med en fin rosa rosett på huvudet. Den här plyschan är cirka 25 cm hög och passar perfekt för barn från 3 år. Materialen som används för att tillverka denna förtjusande plysch är mjuka att röra vid och miljövänliga.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plyschgris med rosa rosett Plyschgris Djur Material: Bomull

Plugg med rosa rosett

Plyschgrisen med den rosa bågen är mycket lugn och älskar att ta små tupplurar i famnen på kärleksfulla barn! Den här rosa plyschgrisen är ännu mer speciell eftersom den har en söt liten fluga runt halsen. Grisen är tillverkad i ett mjukt plyschmaterial som är perfekt för att gosa med. Den har den perfekta storleken att ta med sig överallt. En perfekt söt plysch för din lilla människa.

Den lilla grisen

Grisen är ett mycket sött djur som är känt för sin passion för att ta stora gyttjebad och äta hela dagen! Här är ett bedårande djur!
Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Storlek

25cm