-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Piggy i björnkostym

227,00 kr568,00 kr

Här är grisen plysch utklädd till björn, vilket är att krossa! Hon älskar att leka, springa runt och följa med barnen på alla deras underbara äventyr!

Den här bedårande lilla plyschan är faktiskt en gris utklädd till björn! Hon är mjuk och gosig, perfekt för att gosa med. Hennes ljusa ögon och söta leende kommer att smälta ditt hjärta. Hon är klädd i en söt björndräkt av mjukt tyg med förtjusande knappar på framsidan. Den här plyschan skulle vara en fantastisk present till djurälskare eller någon som letar efter en unik och speciell plysch.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Piggy i björnkostym Plugg Piggy djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|45cm|60cm

Piggy i björnkostym

Plyschgrisen som är klädd som en björn älskar att få barn att skratta! Den spelar massor av skämt för att hålla dem roade och glada! Hur kan du inte falla för den här förtjusande lilla grisen klädd som en nallebjörn? Med sin mjuka rosa päls och sitt vackra rosa ansikte är det omöjligt att motstå hans charm! Och som grädde på moset har han dessutom en gullig björnkostym på sig. Han är perfekt för kramar och kyssar!

Den lilla grisen

Grisen är ett mycket sött djur som är känt för sin passion för att ta stora gyttjebad och äta hela dagen! Här är ett bedårande djur!
Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe