-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Kung gris plysch

397,00 kr568,00 kr

Det här är plyschet King Pig, som är jättefint! Den här mjuka plyschan är full av ömhet och kärlek och kommer att älska att krama dig för stora kramar!

King Pig är en vacker plyschgris tillverkad av högkvalitativa tyger. Den är mjuk att röra vid och väldigt gosig, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för barn. King Pig är ett utmärkt presentval för barn i alla åldrar och kommer garanterat att uppskattas av alla som får den.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
King Pig Plush Animal Plush 87aa0330980ddad2f9e66f: 65cm|85cm

Kung gris plysch

Plyschgrisen älskar att tillbringa sina dagar omgiven av barn! Han spelar många skämt för att hålla dem roade och glada! Varje dag letar plyschgrisen efter äventyr och nya saker att upptäcka. Han är alltid redo att lära sig nya saker och träffa nya vänner. Han är en lojal följeslagare som kommer att finnas där för dig i goda och dåliga tider. Plyschkungen gris är mycket mjuk att röra vid och hans bedårande lilla ansikte kommer att få dig att bli förälskad i honom. Den är tillverkad av högkvalitativa material och dess unika design gör den riktigt speciell. King Pig-plysch är en perfekt present för alla tillfällen, oavsett om det är en födelsedag, jul eller bara för att göra någon du älskar glad.

Den lilla grisen

Grisen är ett mycket sött djur som är känt för sin passion för att ta stora gyttjebad och äta hela dagen! Här är ett bedårande djur!
Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe