-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Piggy i renkläder

340,00 kr

Här är plyschgrisen utklädd till ren, vilket är så roligt! Hon gillar att bära dessa kläder för att vara originell och för att roa sitt följe! Här är en rolig liten plysch!

Denna söta grisplysch är klädd som en ren och kommer att vara en perfekt dekoration för ditt hem under semestern! Plyschan är mjuk, med en brun björntröja och en matchande hatt.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Piggy klädd som en ren plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Piggy i renkläder

Den renklädda grisen är full av glädje! Hon älskar att skratta, att ha roligt och att dela fina stunder med sina vänner!
Ögonen är gjorda av svart plast och öronen är gömda i mössan. Hennes päls är mjuk och silkeslen, perfekt för att gosa med. Den här leksaken är lämplig för barn i alla åldrar och skulle vara en bra present till semestern eller något annat tillfälle.

Den lilla grisen

Grisen är ett mycket sött djur som är känt för sin passion för att ta stora gyttjebad och äta hela dagen! Här är ett bedårande djur!

Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton