-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Glad vit gris plysch

227,00 kr568,00 kr

Här är den glada vita grisen, som är rolig! Dess huvudsyfte är att göra barn glada genom att ta väl hand om den, leka med den och få den att skratta! Här är en ny vän för livet!

Happy Plush är en bedårande liten vit plyschgris. Han har svarta ögon, ljusrosa öron och en liten lockig svans. Han är mjuk att röra vid och perfekt för att gosa med. Happy är en kärleksfull följeslagare som kommer att ge ditt barn mycket glädje.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Glad vit gris plysch med filt Gris plysch Djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 40cm|50cm|60cm|75cm

Glad vit gris plysch

Den glada vita grisen är så mjuk att du inte kan låta bli att ge den stora, kärleksfulla kramar! Happy white pig plush är en bedårande liten uppstoppad gris som är perfekt för barn och vuxna som älskar djur. Han har stora öron och en lockig svans, vilket gör honom väldigt kramvänlig. Happy White Pig är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör att den är väldigt mjuk att röra vid. Han är cirka 75 cm lång, vilket gör honom perfekt att gosa med.

Den lilla grisen

Grisen är ett mycket sött djur som är känt för sin passion för att ta stora gyttjebad och äta hela dagen! Här är ett bedårande djur!
Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Emballage inclus

La couverture n'est pas fournie avec la peluche (seulement 60CM est avec une couverture avec des trous (chauffe-mains))