-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Snigel Dekorativ

454,00 kr

Om du behöver en dekorativ kudde i soffan eller sängen är den här plyschsnigeln perfekt för det ändamålet. Till skillnad från andra uppstoppade djur är den mer för dekoration eller en kudde, oavsett om det är för dekoration eller för att sova.

Den dekorativa plyschsnigeln är ett supersött litet djur som skulle vara en perfekt dekoration för ditt hem eller kontor. Dess spiralformade skal är extremt realistiskt och den har uttrycksfulla ögon som nästan verkar stirra på dig.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plyschkuddar, 40/45cm, duvor, katt, snigel, bläckfisk, kawaii djur, barndockor, födelsedagspresenter till flickor Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Cat|Octopus|Pigeon|Snail

Plyschkudde

Om du gillar att vara annorlunda är det här ett perfekt tillfälle att göra det. Alla är förtjusta i vanliga kuddar, men den här plyschkudden med en skillnad kommer att ge ditt rum en speciell touch.
Den här plyschsnigeln är helt enkelt bedårande! Med sitt skal dekorerat med spiraler kommer denna lilla vän att ta med sig överallt att göra barn och vuxna glada. Förutom att den är söt är den mjuk att röra vid och kommer att ge en originell dekorativ touch till ditt hem. Perfekt för djurälskare eller samlare av uppstoppade djur!

Snigel med teckningar

Snigelns skal med sitt bladmönster påminner automatiskt om dess naturliga livsmiljö, naturens löv. Men den här snigeln har sin plats i ditt hem för att ge dig mer komfort än du är van vid.

Plyschkuddar, 40/45cm, duvor, katt, snigel, bläckfisk, kawaii djur, barndockor, födelsedagspresenter till flickor Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Cat|Octopus|Pigeon|Snail

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Beige

Storlek

45cm

Sexe

Unissex

Matériau

Coton