-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Mjuk grå elefant plysch

261,00 kr

Den här grå elefantens plysch väcker barnets nyfikenhet. Den har stora öron och en mjuk snabel för massor av gos! Ge ditt barn den här vänliga plyschleksaken i sittande ställning, den kommer att bli din lilla flickas eller pojkes bästa vän. Den här bedårande leksaken är perfekt för att gosa med och kommer att bli ditt barns nya bästa vän på nolltid. Vår elefantplysch är tillverkad av mjuka, högkvalitativa material och kommer att ge dig många timmars skoj och komfort. Dessutom är den maskintvättbar för enkel skötsel. Ge ditt barn vänskapens gåva med vårt elefantplysch idag! Det är den perfekta presenten!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mjuk rosa elefantplysch Djurplysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Barnets favoritdjur

Ditt barn kommer att älska att ta hand om sin elefantunge och berätta historier för honom. Den här mjuka elefantens plysch kommer att förföra dig med sin oskyldiga blick och mjuka päls.

Vår kloka och välvilliga vän

Elefanten är känd för sitt otroliga minne (den sägs ha slagit rekord i Dr Kawashimas spel), sin visdom och sin livslängd. Han kommer att ge välstånd och välvilja i hjärtat på de människor han kommer i kontakt med. Upptäck hela vår samling av plyschor med elefanter och du kommer att bli ga-ga över dem.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Färg

Grått