-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Mjuk elefantplysch för barn

227,00 kr

Om du letar efter en mjuk och gosig följeslagare till din lilla person kan du inte leta längre än till denna förtjusande mjuka elefantplysch för barn! Tillverkad av högkvalitativ PP-bomull är den supermjuk och gosig, perfekt för att mysa med vid läggdags. Ditt barn kommer garanterat att bli förälskad i den här elefanten, så vänta inte och beställ redan idag!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mjuk plyschelefantdocka, 23 cm, 1 st, söt plyschleksak, babydocka, födelsedags- och julklapp till barn Plyschelefantdjur a7796c561c033735a2eb6c: GRAY|Pink

Material av hög kvalitet

Den här plyschelefanten är den perfekta leksaken för ditt barn. Den söta och mjuka designen hjälper ditt barn att känna sig bekväm och säker, medan de högkvalitativa materialen gör att den här plyschan kommer att hålla i många år.

Vår kloka och välvilliga vän

Elefanten är känd för sin otroliga minne, sin visdom och sin livslängd. Den kommer att ge välstånd och välvilja i hjärtat på de människor som kommer i kontakt med den. Upptäck hela vår samling av plyschdjur med elefant, du kommer att bli galen av glädje.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Storlek

23cm