-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Supersöt Elefant

136,00 kr

Vi presenterar den supersöta plyschelefanten, en oumbärlig gåva för barn och djurälskare! Den här lilla elefanten är tillverkad av mjuk PP-bomull av hög kvalitet och är perfekt att gosa med och dekorera. Den mäter bara 16 cm och är därför också idealisk att ta med på resor. Missa inte denna supersöta plysch!

Supersöt elefantplysch! Den är insvept i mjuk, silkeslen päls, med slappa öron och en liten snabel.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Super Söta Dumbo djurplysch 16cm, litet hänge, söt mini tecknad, elefantdocka, gåvor till barn Elefantplyschdjur a75a4f63997cee053ca7f1: 16cm

Tillverkad av mjuk PP-bomull

Den här supersöta plyschelefanten är den perfekta presenten för barn! Den är tillverkad av mjuk PP-bomull av hög kvalitet och kan användas som dekoration. Dess lilla storlek gör den perfekt för små händer. Den mest älskvärda kvasten på savannen är här för att förgylla din dag! Dess långa öron och lilla stam är perfekta för mjuka kramar, och dess fasta ben gör den lätt att placera på ett bord eller en hylla för en unik hemdekoration. Det här uppstoppade djuret ingår i en speciell plyschkollektion och är tillverkat av återvinningsbara material och bidrar till att skydda vilda elefanter. Med sin extrema mjukhet och unika design är den här lurviga kvasten redo att vinna ditt hjärta!

Vår kloka och välvilliga vän

Elefanten är känd för sin otroliga minne, sin visdom och sin livslängd. Den kommer att ge välstånd och välvilja i hjärtat på de människor som kommer i kontakt med den. Upptäck hela vår samling av plyschdjur med elefant, du kommer att bli galen av glädje.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grått

Remplissage

Coton PP

Storlek

16cm