-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Elefant plysch så rolig

170,00 kr

Upptäck den roliga elefantens plysch som är så trevlig att gosa med! Den här gosiga leksaken gillar att ta med barnen på en promenad i djungeln! Sätt dig på hans rygg och låt oss gå!

Den här bedårande elefantplyschan är för rolig för ord! Den är tillverkad av mjuka, smidiga material, vilket gör den perfekt att gosa med. Hans stora öron och trunkliknande näsa är bedårande, liksom hans ljusa små ögon.

Hon har också en lång, tunn svans som svänger från sida till sida när hon kramas. Kort sagt är den här plyschan för söt för att motstå!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Elefant plysch för rolig Elefant plysch Djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Elefant plysch så rolig

Det här roliga elefantplyschet är så sött! Hon älskar att gosa och sova, mysig bredvid dig! Den här vackra och roliga elefantplyschan är tillverkad av mjukt plysch, med tygöron och en snabel av plast. Den är grå i färgen och har svart och vit design på öronen. Hennes ögon är gjorda av glänsande svart plast. Hon sitter på en stabil bas och är helt vadderad, vilket gör henne ultrakomfortabel att gosa med. Den här förtjusande elefanten är en fantastisk följeslagare för barn i alla åldrar och kommer garanterat att charma och underhålla hela familjen!

Vår kloka och välvilliga vän

Elefanten är känd för sitt otroliga minne (den sägs ha slagit rekord i Dr Kawashimas spel), sin visdom och sin livslängd. Han kommer att ge välstånd och välvilja i hjärtat på de människor han kommer i kontakt med. Upptäck hela vår samling av plyschor med elefanter och du kommer att bli ga-ga över dem.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Matériaux

Coton

Sexe

Unisexe

Tranche d'âge

> 3 ans